Slunečnicový olej

sslnecnicovy-olej

Slunečnicový olej je rostlinný olej získávaný ze semen slunečnice. Běžně se používá jako jedlý olej do potravin a také jako zvláčňující složka v kosmetických přípravcích. Slunečnicový olej je při pokojové teplotě kapalný. Rafinovaný olej je čirý a slabě jantarově zbarvený, má slabý tukový pach. Slunečnicový olej se používá do salátů na smažení, fritování a vaření.

Distribuujeme slunečnicový olej pod značkou - TRIANA. Více informací můžete najít na stránce na

www.trianaoil.com

Balení:

1L, 5L, 10L, cisterna

Složení:

100% slunečnicový olej